Täällä taas. No hevostelut on sujunu kivuttomimmissa merkeissä sitten siitä lähtien. Ihana talvi on ja auramies jotakuinkin säällisiin aikoihin suhaillut, pakkastakin piisaa ;)

Arvatkaas mihin jouduin toissailtana? No kaikessa hyväuskoisuudessani lähdin yövuoroon töihin, niinkun aina. Ehdin ehkä viiden kilsan päähän kotoa, kun vastaan tuli auto ja ehkä kymmenen metriä ennen meidän kohtaamista loikkaskin mun puolelta metsästä peura tielle. KÄÄK. No peura ehti just mun edestä, mutta hyppäs vastaatulijan eteen ja siihen törmäs. Äkkiä sitten jarrutin ja käännyin, ja vastaantulija oli jo tullu autostaan ulos. Kyselin siinä sitten, että onko sattunut ja mikä olo, peura sätki toisella kaistalla ja seuraavaks juoksin autosta jo hakemaan puukkoa. Tarjosin moraa tietenkin miehelle koska se siinä oli, ja mies totesi että en mä voi kun pyörryttää. No perä, eihän siinä jääny vaihtoehtoja. Mun aivoissa naksahti joku ja näin kävi että täräytin puukolla peuran kurkun auki. Sit naksahti takaisin. Kauheeta! Itseni tuntien en olisi uskonu pysytyväni moiseen, kun joutunu pyytää jo pulun tappoonkin miehistä apuvoimaa. No siinä sitten vaihdeltiin numerot ja soitettiin virkavalta hätiin ja tietenkin riistamies hakemaan ruhoa. Riistamies totesi myöhemmin että rivakasti oli varmistettu kun koko pää oli lähes irti.

Että toivottavasti ei tartte asiaan enää palata. Ei ollu kovin kivaa. Toivottavasti poliisikaan ei laita hakuun. Saattaa siinä olla sillä vastaatulijallakin miettimistä että mistä siihen lens semmonen 14 vuotiaan näkönen ipana joka roisisti vaan hoiti homman. Tosi kornia.

Näihin joulutunnelmiin, täytyy varmaan viedä peuroille joulupöperöt ja -porkkanat. Vaikka vaan osanottona ;(