Jaiksista. Miehet (ihan joka-vitun-ikinen) on tyhmiä. Ei, vaan ne on Tyhmiä. Isolla.

Ensinnäkin siks, että ne on joko kilttejä pikku kullannuppu mammanpoikia, jotka ei älyä mitään mistään, ennen kun on tunnin huutanu jostain itsestään selvyydestä. Paitsi toki oman edun nimissä, eli silloin kun on tiedossa A) ruokaa, tai B) piparia, niin voi olla Gentleman. Ja osaa ne piereskellä sohvalla, sanoa "tissi" ja "pimmpa", nauraa omille jutuilleen ja pelata jotain toisaikasille tarkotettua tietokonepeliä.

 

Niin tai sitten ne pelaa. Pelimiehet tekee ihan samat kuviot, samoista syistä ja C) oman egon tukemiseksi.

Kurjaa kun se nyt onkin, on todettava, että on tässä vähäsen oma muisti virkistynyt viimeaikoina. Elikkäs muistankin miksi lopetetiin mr palomiehen kanssa yhteydenpito ja miksi poistin herran jo kertaalleen mun elämästä. Eipä suinkaan siksi, että tuntui silloinkin niin sairaan mahtavalta, vaan siksi, ettei kunniota ketään, missään, vaan pelaa täysin omaan pussiin ja omilla ehdoillaan.

Ollaan pari kertaa nyt nähty ja nukahdettu sylikkäin ja oli kyllä aivan ihanaa MUTTA. On mennyt parisen viikkoa, ja mr palomies on lähestynyt päivittäin viesteillä, ei siis soittoja. Viestiin vastaamisajat on epäilyttävän pitkiä ja koska olen vanha vakooja, niin tiedän, et jätkähän valehtelee niin, että korvien heilunnan näkee sokeakin pieksämäelle asti. Lisäksi, mun ehdotukset tapaamisista on kaikunu kuuroille korville ja herra ei ole ehdottanu mitään. Ei siis pysty lupaamaan edes seuraavaa tapaamista. Puhumattakaan, että kertos miten on päivät menny ja mitä on puuhannu iltasin tai vapaapäivinä...

Eli summasummaarum: mulla on tamagotchi-poikaystävä, jonka kanssa seurustellaan virtuaalisesti ja käydään mielikuvitustreffeillä. Kuinka kätevää! No more kiistoja siivouksesta tai ruoanlaitosta, ei peittovarkauksia, eikä häiritsevää pyörimistä sängyssä. Seksikin on hietontä ja siistiä, eikä tarvitse riisuutua tai pelätä, että näkeekö se nyt mun vatsamakkaraa vai ei! Puhumattakaan karvojen ajelusta.

Totean nyt vielä, että oli mahtavaa ja pää oli ihan sekasin, tosi sekasin. Mut nyt olen parantunut, toistaseksi. Siinähän viestittelee, ei viestitä pitkään, jos ei ole mitään järkevää asiaa. Toivotelkoon huomenensa ja muut jollekkin, joka ne noin vaan hyväuskosena ottaa vastaan. Mähän en muuten mihinkään pelimiehen kelkkaan toista kertaa lähe.

Ainiin. Jos tunnistat ittes, niin älä lähesty ilman selitystä enää koskaan. Ja kiitos, teit tietämättäsi tosi ison palveluksen kun kävit taas mun elämässä. Eroni olisi ollut ilman sua paljon tuskallisempi :) Ollaan siis tasoissa.