Just joo, Palomiehestä ajattelin tosiaan hankkiutuvani eroon, kun on tässä herännyt epäilys herran vilpittömyydestä. Mutta eihän se meinaa onnistua millään. Tai, no, eihän se teoriassa ole kun "heipparallaa", mutta käytännössä vähän monimutkaisempaa. Olisi helppoa, jos ei olisi ollut näitä elämää suurempia satalasissa tapaamisia ja "jippiijihuujee" tunteita. Ja kun oletin, että kaveri olisi kasvanyt sen verran, että osaa hoitaa asiat loppuun ja pystyy jotenkin perustelemaan tekojaan, nii tässä sitä nyt venataan taas jotain perkeleen vastausta johonkin helvetin kysymykseen.

 

Ja koska me ollaan aikuisia ihmisii... niin sain tässä pari päivää sit puhelun Kallion kirjastosta:

"Moi, minkalaiset vaatteet sil oli kun se oli siel teillä?"

"No harmaa huppari tummalla karvavuorella"

"Oliksil mustat kengät ja pipo?"

"Joo, emmä muista, eiku olisil"

"Oliksil musta reppu, ja oliksil semmoset hymyjuovat naamassa?"

"Joo, on. Semmonen putkikassin näkönen,mut reppu ja jotkut turvakengän näköset"

"Joo, se on tääl kirjastossa ja äsken pyys tuhoamaan kirjastokorttinsa ja nyt on tuol tietokoneella. Ja mä nyt yritän kattoo, et onkse se."

..... tätä jatku kauan ja kaveri siis stalkkas sitä. No, tosi todennäköstä, et oli sama tyyppi. Kummaa, et on samois vaatteis ja reppu seläs 247. Sit tuli ihan kuningasidea, kirjastonhoitaja vie sille lapun,missä lukee,et teet elämäs isoimman virheen kun päästät (ak:n) elämästäs. Ja ystäväni toilaili tietysti pipo silmillä, kainalot märkänä siellä portaita alas kauheella kiireellä, ettei jää kiinni. Kirjastontätilläkin oli jännä päivä.

No en tiedä oliko se se. Ei siitä ole kuulunut nyt viikkoon mitään, ei hiiskaustakaan, vaikka sillä olisi kyllä selvitettävää. Ja vastattavaa, ihan ilman tätä kirjastosekoiluakin. Noh, onko tää nyt vaan semmosta, että se ei halua vastata, eikä sillä ole asiaa, vai haluaako se pitkittää väistämätöntä, vai haluaako se vaan koukuttaa mut. Lähimäs osuva veikkaus palkitaan! Jokerivastaus on, että se putkahtaa sormusten kanssa jostain ja haluaa viettää uskollisena ja rehellisenä lopunelämänsä mun rinnalla (tästä täysosumasta saa todella jättipotin).

Tähän vois lisätä, että ainakin 7 savuketta, -2 kg, 4 kuppia kahvia.

Ei varmaan auta kun sonnustautua mun salapoliisiystävien kanssa tekoviiksiin ja lähteä tonne kaupungille varjostamaan.