Oottekos huomannu noita kommentteja? On aika pelottavia. Ei sun katsu tietenkään....

Meillä on kotona edelleen tosi Beirut meneillään, sama meno vaikka remonttivehkeitä on huomattavasti vähemmän jaloissa ja seinillä ja jokapaikassa. Ja yläkerta on on kohta rappusia vaille valmis. Lennulla on jalka parantunu ja ihoa hoidetaan, ja niksu vaan pappailee ja kissa kissailee. Töissä me leikitään lastenpäiväkotia, et siellä voi olla sen aikaa ku huvittaa ja tehdä jos huvittaa, eikä ohjeitkaan tarvi noudattaa jos ei huvita.  

Tekis joskus mieli haistattaa perseet kaikilla. No onneksi en ole mikään perus-pena, niin saattaa olla joku mahis selvitä tästä vielä jotenki järjissään. Ei tarvi erikseen juuri hakemalla hakea mitään angstifiiliksia kun ne ihan itsestään kyllä hoituu, eikä tarvi kattoo tosi teevee juttuja saadakseen sisältöä elämäänsä,kun sitä jo on aika helvetisti.

Toi ihminen joka asuu meillä,totesi yksi päivä tappelun tuoksinnassa niin kivasti,että älä valita kun sulla on kaikki hyvin. Mä hiukan loukkaannuin, meinaan vaikka nyt kotia saa pikkuhiljaa asuttavaksi, niin kyllä hurraamiset on muiltaosin on ollu aika hiljaset. Jos mietitään tulevaa haastetta ja oikeudenkäyntiä ja rahoja ja kävi sen mun äitin kanssa vähän huonosti. Nii että enimmäkseen vituttaa. Ja varsinki tänään.